8,000 تومان
  • فروشنده : بانک تحقیق

  • کد فایل : 33101
  • فرمت فایل دانلودی : .doc
  • تعداد مشاهده : 1528

آخرین فایل ها

- بیشتر -

دانلود مقاله درمورد زمان نهفتگي و کولتیوار و مدت انبارداری بر تعيین كميت عامل اشك آور پياز

دانلود مقاله درمورد زمان نهفتگي و کولتیوار و مدت انبارداری بر تعيین كميت عامل اشك آور پياز

0 1.5k
دانلود مقاله درمورد زمان نهفتگي و کولتیوار و مدت انبارداری بر تعيین كميت عامل اشك آور پياز

با دانلود مقاله در مورد زمان نهفتگي و کولتیوار و مدت انبارداری بر تعيین كميت عامل اشك آور پياز در خدمت شما عزیزان هستیم.این مقاله زمان نهفتگي و کولتیوار و مدت انبارداری بر تعيین كميت عامل اشك آور پياز را با فرمت word و قابل ویرایش و با قیمت بسیار مناسب برای شما قرار دادیم.جهت دانلود مقاله زمان نهفتگي و کولتیوار و مدت انبارداری بر تعيین كميت عامل اشك آور پياز ادامه مطالب را بخوانید.

نام فایل:مقاله در مورد زمان نهفتگي و کولتیوار و مدت انبارداری بر تعيین كميت عامل اشك آور پياز

فرمت فایل:word و قابل ویرایش

تعداد صفحات فایل:16 صفحه

قسمتی از فایل:

 خلاصه : عامل اشك آور(LF ،Z,E پروپانتيال اکسید گوگرد) يك محصول مستقيم هیدرولیز يك پروپنيل سيستئين سولفوكسيد 1- prencsoست ودرزماني كه در غلظتهاي بالا وجود دارند بر طعم پياز اثر می گذارد. جهت ارزيابي كردن عامل اشك آور به عنوان يك فاکتور موثر در كيفيت طعم پیاز، دو کولتیوار که یکی در گلخانه پرورش یافته و دیگری پیازهایی بودند که برای مدت 4ماه در دماي مثبت 3 و منفي 1درجه سانتيگراد و رطوبت نسبي 70 درصد ذخيره شدند، ارزیابی شدند. پيازها در فاصله هاي ذخيره سازي ماهانه براي توسعه عامل اشك آور در پيازهاي خيس شده به دنبال يك زمان نهفتگي دو دقيقه اي ارزيابي شدند. زمانيكه عامل اشك آوربا مقادير هیدرولیز             1-prencso مقايسه شد ، ما دريافتيم كه عامل اشك آور به طور شديدي درنظر گرفته نشده است. رابطه عامل اشك آور (LF) 1-prencso نيز بين انوع کولتیوارها در طول زمان انبارکردن متغير مي باشد. از آنجائيكه granex 33 براي دوره هاي طولاني تر ذخيره سازي شد مقدار عامل اشك آور اندازه گيري شده در دو دقيقه به طور نزديكي مقدار 1-prencso هيدورليز شده را منعكس كرد و نشان داد عامل اشك آور dehydrator 3 هرچند به طور همساني صرف نظر از زمان ذخيره سازي درنظر گرفته نشده است. ازاينرو دومين آزمايش با به كارگيري تک تک پيازهاي 2 نوع کولتیوار در جهت تعیین زمان نهفتگی برای تعیین کمیت LF بود. عامل اشك آور حد اكثر در ميان پيازها به طور كلي 5تا 10 ثانيه بعد از خيس شدگي بافت براي آب زدا . بعد از 15 تا 30  ثانيه براي sweet vidalia آشكار سازي شد.


8,000 تومان