7,000 تومان
  • فروشنده : مدیر

  • کد فایل : 47574
  • فرمت فایل دانلودی : .doc
  • تعداد مشاهده : 1595

آخرین فایل ها

- بیشتر -

دانلود تحقیق درمورد توليد و بسته بندي نمك يددار

دانلود تحقیق درمورد توليد و بسته بندي نمك يددار

0 1.6k
دانلود تحقیق درمورد توليد و بسته بندي نمك يددار

با دانلود تحقیق در مورد توليد و بسته بندي نمك يددار در خدمت شما عزیزان هستیم.این تحقیق توليد و بسته بندي نمك يددار را با فرمت word و قابل ویرایش و با قیمت بسیار مناسب برای شما قرار دادیم.جهت دانلود تحقیق توليد و بسته بندي نمك يددار ادامه مطالب را بخوانید.

نام فایل:تحقیق در مورد توليد و بسته بندي نمك يددار

فرمت فایل:word و قابل ویرایش

تعداد صفحات فایل:14 صفحه

قسمتی از فایل:

مقدمــه :

 

   كمبود يد سلامتي انسان ها را از راههاي مختلف به مخاطره مي‌اندازد. مهم ترين تاثير منفي كمبود يد، عدم رشد طبيعي مغز انسان است. بعضي از عوارض ناشي از كمبود يد، در صورت بروز، غير قابل جبران مي‌باشند اما همه اين عوارض به طور كلي و به سادگي با استفاده از يكسري تكنيك ها و روشهاي افزودن يد به مواد مصرفي قابل پيشگيري هستند، به طوري كه مسئولين بهداشت و سلامتي و سازمان هاي بين المللي به طور فزاينده اي تشخيص داده اند كه پيشگيري از عوارض ناشي از كمبود يد يك هدف قابل حصول مي‌باشد كه منافع زيادي براي مردم جهان خواهد داشت.

     روش‌هاي اضافه كردن يد:

     الف- نمك ايده آل‌ترين وسيله براي اضافه كردن يد است زيرا هر فردي به طور روزانه احتياج به حد معمولي از نمك خئاهد داشت. تكنيك هاي اضافه كردن يد به نمك بسيار ساده هستند . ضمن اينكه اضافه كردن يد ، ظاهر و مزة نمك را تحت تاثير قرار نمي‌دهد.

    ب- اضافه كردن تركيبات يددار به آب آشاميدني.

    پ- توزيع قرص‌هاي حاوي تركيبات يد.

    ت- تزريق روغن هاي حاوي تركيبات يد.

    نحوه يددار كردن نمك :

    الف- مخلوط كردن خشك: اين روش براي نمك پودر مورد استفاده قرار مي‌گيرد.

    ب- اضافه‌كردن تركيبات‌يدبه صورت‌قطره‌اي: كه براي نمك‌كريستال مورد استفاده قرار مي‌گيرد.

    پ- روش اسپري كردن.

    ت-تماس محلول اشباع شده نمك و تركيبات يد با هم و سپس خشك كردن نمك.

    از بين روشهاي فوق الذكر روش اسپري كردن و مخلوط كردن خشك موفقيت‌آميزتر از ساير روش‌ها هستند.

   با توجه به اهميت مصرف يد و تاكيد مسئولين بر توزيع سراسري نمك هاي يددار، توجيه اقتصادي اجراي اين طرح مناسب بوده ضمن اينكه با اجراي اين طرح ، مي‌توان بستر مناسبي را براي اشتغال نيروهاي ماهر و نيمه ماهر فراهم آورد كه با توجه به ماهيت صنايع غذايي بانوان مي‌توانند سهم بسزايي در آن داشته باشند.

 

 

 

 

   توجيه اقتصادي طرح :

 

   الف – سرمايه گذاري ثابت :

 

 

   الف – 1 ) زميـن :

  

متـراژ ( متر مربع )

هزينه واحد ( هزارريال )

هزينه كل ( ميليون ريال )

2500

30

75

 

 

 

 

 

 

 

 

   الف – 2 ) ساختمانها و محوطه سازي:

 

رديف

شــرح

زيربنا(m2)

هزينه واحد ( هزارريال)

هزينه كل (ميليون ريال )

1

2

3

4

5

6

7

انبارسنگ نمك

انبار محصول توليدي

آزمايشگاه

سالن توليد و بسته بندي

اداري و رفاهي

سرويس ها

محوطه سازي

1750

25

12

25

155

50

-

350

550

550

550

500

500

-

5/612

75/13

6/6

75/13

5/77

5

9/30

   جــــــمـــع

760

 

 

 

 

 

 

 

    الف – 3 ) ماشين‌آلات:

ارقام به ميليون ريال

رديف

شــرح

7,000 تومان

پی دی اف داک

تمامي فایل ها این فروشگاه، داراي مجوزهاي لازم از مراجع مربوطه مي‌باشند و فعاليت‌هاي اين سايت تابع قوانين و مقررات جمهوري اسلامي ايران است.
ساخت فروشگاه فایل

عضویت در خبرنامه

ثبت نام کنید و آخرین مقالات و فایل ها را از طریق ایمیل دریافت کنید ، جهت ثبت نام فقط کافی ست که آدرس ایمیل را در کادر زیر وارد نمایید

اعتماد شما، سرمایه ماست

logo-samandehi


© کلیه حقوق وب سایت ، برای پی دی اف داک محفوظ می باشد .

طراحی و توسعه نرم افزار زهیر